۱۳۸۹ مرداد ۸, جمعه

تلاش کودتا در غیر واقعی نشان دادن کمبود بنزین ... تبعات روانی کمبود بنزین آتش گرانی را شعله ور تر می سازد

بنزین همچون خونی است که در رگهای اقتصاد بیمار ایران در حال حرکت است و هر تغییری در آن بسرعت در تمام اجزای اقتصادی کشور تاثیر شگرفی می گذارد. به گزارش خبرگزاری رویترز از ابتدای ماه ژوئیه میلادی تاکنون تنها سه کشتی حامل بنزین در بنادر ایران پهلو گرفته‌اند که این میزان نسبت به دوره مشابه در سال‌های پیش کاهش چشمگیری را نشان می‌دهد. بر اساس این گزارش علت کاهش چشمگیر ورود محموله‌های بنزین به بنادر ایران، خودداری شرکت‌های کشتیرانی از حمل فرآورده‌های نفتی به مقصد ایران پس از اعمال دور تازه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی بوده است.

این روند کاهش چشمگیر واردات بنزین از سوی دولت کودتا به شدت تکذیب می شود تا شاید برای برهه ای هم شده از اثرات و تبعات گسترده کمبود بنزین به دور بمانند .اما بی شک تمام تلاششان مصروف تهیه بنزین از هر طریق ممکن خواهد شد و در صورت عدم توانایی بدین امر باید در انتظار شعله های فروزان اعتراضات اقتصادی باشیم.اعتراضاتی که شاید با افزایش ناگهانی بنزین بصورت افسار گسیخته در تمام بخشهای اقتصادی کشور سایه بیافکند.امری که دولت نشان داده وحشت فزاینده ای از آن دارد

۱۳۸۹ تیر ۲۸, دوشنبه

برای تو می نویسم


براي تو مي نويسم. شايد اين روزها وقت سر خاراندن هم برايت نمانده، بساط قضاوتت پهن است، در دادگاه عدالت محور با محوريت خودت. هم در جايگاه شاكي نشسته اي هم در جايگاه قاضي ، هم بررسي مي كني و هم حكم صادر مي كني، پس دليل اين همه بي تابي ات چيست؟
اين روزها وقتي كاغذهايت را ورق مي زني و زير و رو مي كني لبخند فاتحانه بر لبانت نقش مي بندد يا همچنان نگراني و اضطراب در چشمانت موج مي زند؟ از چه بيمناك شده اي؟
تو كه قدرت داري، خود داوري مي كني و خود حكم صادر مي كني. پس چرا كينه اين چنين سراپاي وجودت را فرا گرفته و براي اثبات اقتدارت به هر در و ديواري مي كوبي ,كه مرا اين چنين از ديدار عزيزانم باز مى دارى؟
رکسانا

۱۳۸۹ تیر ۲۱, دوشنبه

زهرا رهنورد:ما در جنبش سبز با وجود همه تفاوت هایمان، روی توافق هایی که بر جریان تحول داریم در کنار هم هستیم.

چه نیازی است که حتما به اختلافاتمان بپردازیم .به تفاوت ها .حتی به تضادها .بهتر نیست بر روی نقاط مشترکمان تکیه کنیم.با حفظ اصول خود از نقاط مشترک برای پیوندمان بهره ببریم.و در یک چهاچوب دموکراتیک بدنبال اصول و باورهای خود باشیم .
دکتر رهنورد در مصاحبه ی اخیر خود بر لزوم پیوند و اتحاد بر نقاط مشترک تاکید کردند .در بخشی از مصاحبه ایشان با فرشته قاضی چنین آمده است:
خانم رهنورد از دیدشما سبزها چه کسانی هستند و جنبش سبز شامل چه طیف هایی است؟
جنبش سبز یک جنبش تکثر گرا است و همه کسانی که به تغییر و تحول به سوی آزادی، دموکراسی، انتخابات آزاد، عدم دخالت نظام و حکومت در زندگی شخصی مردم اعتقاد دارند، سبز هستند. این بدان معنا نیست که سبزها دارای یک ایدئولوژی و تفکر و عقیده باشند بلکه من به عنوان کسی که تئوری پردازی جزو کارهای اصلی ام است، معتقدم تمام کسانی که در جنبش سبز هستند روی وجه توافق هایشان است و این توافق ها فرصتی است که همه ما را با همه اختلافات سلیقه ای و عقیده ای که داریم، دور هم جمع کرده و تفاوت هایمان هم سر جای خودش است. به طور مثال در همین جنبش سبز، ممکن است یک کسی خیلی مذهبی باشد و کس دیگری نباشد و کسان دیگری در درجات متفاوت از علایق و عقاید مذهبی باشند؛ تفاوت هایمان سر جای خودش است اما سر چیزهایی که توافق داریم با هم هستیم. میخواهم بگویم ما در جنبش سبز با وجود همه تفاوت هایمان، روی توافق هایی که بر جریان تحول داریم در کنار هم هستیم.